Køb Adidas Nizza

Den lave silhuet har grå to-lærredsoverdel, der suppleres med Orbit Violet-sidestriber og mærke på tungen. Køb Adidas Nizza Som en del af adidas bæredygtighedsmål er 20% af det indhold, der bruges til at konstruere overdelen, lavet med mindst 50% genbrugsmaterialer. I nærheden af ​​kraven på den laterale side sys to plaster. Disse elementer bruger en forfriskende palet af pasteller til at skabe graffiti og broderi-inspireret grafik. En hvid vulkaniseret gummisålenhed giver ekstra vejgreb, mens den kunstneriske stil fuldendes.

En Adidas Nizza Bedste Priser -duo i "Sky Tint" og "Pale Nude." I modsætning til posen med sæt, der blev lanceret den 20. april, giver disse versioner af Nizza Lo og Hi afkald på alle behårede overlejringer, der tyder på cannabis. I stedet forbliver de tro mod deres 80’er basketballarv i fuld lærred. Omarbejdede gummitåhætter, der manglede på par fra Donald Glovers kortvarige partnerskab, leverer en visuel kontrast i "Off White;" snørebånd og mellemsål - herunder deres profil “NIZZA” branding - følg trop.

Star Wars -filmfranchisen står som en af ​​de største filmsamlinger nogensinde. Gode Priser på Adidas Nizza Uanset om du var i biograferne til originalen eller startede, da episoderne vendte tilbage i midten af ​​slutningen af ​​90'erne, var Star Wars-filmene sjovt i en besat grad. Vi har set Yoda ZX700 støvlen, Luke Skywalker adidas Top Ten og Stormtrooper Superskate Mid. Afrundingen af ​​denne firkant er T.I.E. Fighter, der har form af en anden klassisk adidas sko, Nizza Hi.

Nu retter vi opmærksomheden mod et andet interessant tilbud fra linjen, Adidas Nizza Sko. Den excentriske designer har skabt nogle verdslige nye looks til den enkle lærred Nizza -silhuet. Der vil være to forskellige versioner, der begge formidler en følelse af global kultur. Et par har en blå overdel dækket af et kortgitter og stiliseret globusgrafik med hvert kontinent repræsenteret med en anden accentfarve. Den anden Jeremy Scott Nizza har et farverigt afrikansk Kenta kludtryk, der er afbalanceret med nogle solide strejf på mellemsålen, tåkappen og yderligere accenter.

Siden han kom til de høje rækker af adidas, har ordet om Childish Gambinos første samarbejdsudgivelse været relativt stille - det er dog indtil nu. Adidas Nizza Kvinder/Mænd Plaget subtilt i den animerede kortfilm, der annoncerer det kreative indtræden som en brandpartner, giver den kommende modificerede Nizza afkald på sin traditionelle livsstilsæstetik for én, der er så dekonstruktiv og klar i naturen som multi-bindestrekens mange nylige værker.

www.skoways.com