Koop Nike Air Max Up

Nike maakt zich klaar om een ​​handvol nieuwe kleurstellingen van hun Koop Nike Air Max Up silhouet voor dames uit te brengen. Een daarvan omvat dit aanstaande aanbod gekleed in wit, platinatint, zwart en Bright Crimson. Het heeft een witte basis met dubbele Swooshes aan de zijkant, Crimson-accenten bovenop een zwarte rubberen zool.

De nieuwe Nike Air Max Up Online Winkel heeft responsieve en lichtgewicht Air-demping die op maat is gemaakt voor de voetafdruk van een vrouw en wordt gemaximaliseerd voor comfort de hele dag door. Gepositioneerd in een sieraden-achtige setting, brengt de Air Max unit een frisse, vrouwelijke look geïnspireerd op sneakers uit de vroege jaren 2000. Deze editie komt gekleed in een overwegend tonale make-up, met tinten van Volt gecombineerd met subtiele accenten van Atomic Pink en White.

Debuteert volgende maand, krijg een officiële blik op de Nike Air Max Up White Crimson. De Goedkope Nike Air Max Up is een nieuw, exclusief Nike Air Max-silhouet voor dames, gemaakt met een nieuwe ramp Air-eenheid (lucht zonder druk die een ander ontwerp mogelijk maakt en extra vormen kan aannemen). De nieuwste Max Air-eenheid wordt gecombineerd met zacht Cushlon in de voorvoet, wat een responsieve en lichtgewicht oplossing biedt die op maat is gemaakt voor de voetafdruk van een vrouw en is gemaximaliseerd voor comfort de hele dag door. Deze aankomende colorway van de Nike Air Max Up is uitgevoerd in een wit, platinatint, zwart en Bright Crimson kleurenschema.

De Nike Air Max Up Schoenen wordt geleverd met een nieuwe ramp Air-eenheid (lucht zonder perslucht die een ander ontwerp mogelijk maakt en extra vormen kan aannemen). De nieuwste Max Air-eenheid wordt gecombineerd met zacht Cushlon in de voorvoet, wat een responsieve en lichtgewicht oplossing biedt die op maat is gemaakt voor de voetafdruk van een vrouw en is gemaximaliseerd voor comfort de hele dag door. Gepositioneerd in een sieraden-achtige setting, geeft de Air Max unit een nieuwe, vrouwelijke look aan de sneakercultuur. Deze nieuwe colorway kiest voor een tonaal Volt-bovenwerk in contrast met de Atomic Pink en White-hits die overal te vinden zijn.

De Nike Air Max "City Special"-collectie wordt toegevoegd aan deze "Lady Liberty"-editie van de Nike Air Max Up Heren/Dames ter ere van de beroemdste vrouwelijke inwoner van New York City. Deze Nike Air Max Up voor dames heeft een volledig groen bovenwerk dat knikt naar het "Lady Liberty" -beeld met dubbele Swooshes en "NYC" -tags aan de zijkant. Een helderdere tint groen is gebruikt op de hielclips en Air-units met een set metallic gouden "NYC" kanten dubraes en inlegzolen met merklogo. Een witte tussenzool bovenop een grijze rubberen buitenzool maakt het ontwerp compleet.

www.sprafstandsloper.com