Ostaa Air Max 90

Verkkoyhteisö The Basement, jonka juuret ovat koko sosiaalisessa mediassa, mukaan lukien 81 000 jäsenen vahva Facebook -ryhmä, ei ole vieras heidän omalle Nike -yhteistyölle. Ostaa Air Max 90 Ryhmä on tyylikäs lapioissa, joissa on hyväksytyt istuvuudet ja jotka laskeutuvat jatkuvasti omaan syötteeseen. Kolme värivaihtoehtoa matkalla ja pieni oma kiusaus esittelee vain mustan iteroinnin kantapään, pari, joka näkee ensimmäisenä päivänvalon, on paljon vaaleampi sekoitus harmaata sumua.

Päälliset, jotka harhailevat kurssia, sisältävät vakiomallisia sileitä nahkoja ja tukevia mokkanahkoja; lievä heiluminen istuu aivan profiilin vieressä pienillä läpikuultavilla elementeillä, kun taas timantti ripstop -kuviot koristavat ylälinjaa aivan tummennetun ja hienovaraisesti kohokuvioidun kantapään alla. Air Max 90 Netissä Aksentit ovat kuitenkin siellä, missä se todella osoittaa arvonsa, kun swooshes saapuvat tarranauhalla, ja vaihtoehdot ovat hiljaisia tai äänekkäitä valittaessa mustan, valkoisen, timanttisinisen ja joukkueen oranssin välillä. Pitsivihjeissä on "REAL" ja "PEOPLE" omilla sivuillaan, ja kirjain "E" vaihdetaan logon raidalliseen allekirjoitukseen. pohjat tekevät paljon samaa ulkopohjapainatuksen rinnalla, vaikka ne ovat kasoja enemmän mukana entisten anonyymien Internet -hahmojen joukon vetämisessä ja iskulauseessa "TODELLISET ihmiset tekevät todellisia asioita".

Jos jokin Nike Air Maxesin rakastaja tietää yhden asian, se odottaa odottamatonta, ja Swoosh-brändi on esitellyt meille tänä syksynä uuden villityylisen lenkkarin: uuden Air Max 90 Parhaaseen Hintaan: n, joka näyttää fyysiseltä ilmenemiseltä hevonen ja krokotiili. Päällinen alkaa naamiointipainatuksella varustetulla ponin hiuspohjalla ja lisää sitten sekä vihreän että ruskean krookusjäljen lokasuojaan ja kantapäähän, jotta ulkonäkö olisi yhtä hevos- ja matelija.

Osana 30 -vuotisjuhlaansa Kenkä Air Max 90: n tehtävänä on osoittaa todellinen monipuolisuutensa. Saatuaan vähittäiskauppiaat viime kuussa ”Volt”-ja “Hyper Royal” -tapahtumissa ja pudotettavissa Ystävänpäivä- ja kaupunkikohtaisissa yhtyeissä ensi viikolla, telttajuoksija on äskettäin noussut paljon erikoisempaan asuun. Vaimennetut harmaat ja valkoiset seuraavat mustia kaikkialla pohjassa, jalkaterässä, kantapäässä ja lokasuojassa, kun ne muodostavat kultaisten matelijoiden peittokuvien.

Samoin kuin Air Max 90 Miesten/Naisten: n viime syyskuussa julkaistussa "New Species" -julkaisussa, vaa'at kiertyvät varvaslaatikon ympärille ja liukuvat keskijalkaa ylöspäin vapauttaen otteensa aivan ylemmän TPU -silmälasin yläpuolella. Tämä pari vie matelijateeman askeleen pidemmälle, koska siinä on dubrae - harvinainen '90 -siluetille - teksturoitu kymmenillä krokotiilin hampaita muistuttavilla ulkonemilla. Lisäksi verkot sinivihreän kielelle muodostavat kalan ihon kaltaisen kuvion. Vaikka appelsiini ei ole avoimesti kylmäverinen sekoitus, niin se, joka ottaa haltuunsa sekä alemman silmälasin että takaosan logon, voi viitata rengaskaulaiseen käärmeeseen, joka löytyy koko Pohjois-Amerikasta.

www.fitnesskengat.com